Miljuschka_Magazine
Leestips,  Recepten,  Tips

Voor in de collectie: Miljuschka Magazine

Afgelopen weekend viel er een cadeautje bij mij op de deurmat: Miljuschka Magazine. Een prachtige eenmalige uitgave van de ‘Queen of Cheesecake’. Ruim 170 pagina’s vol inspiratie, persoonlijke verhalen, prachtige fotografie en verschillende thema’s; van koffie tot cheesecake en van salades tot vis. Miljuschka neemt je mee in haar jeugd, langs haar favoriete eetervaringen en je voelt je ook even een reisgenoot op haar culinaire ontdekkingsreis naar het prachtige Italiaanse Puglia. Ook is er volop ruimte voor food & fun met de kids en kunnen chocoladeliefhebbers hun hart op halen. In het kader van vakliteratuur kon deze natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie. En na ruim anderhalve maand wachten, kwam het magazine vorige week eindelijk vers van de drukpers afrollen.

Miljuschka is een prachtige limited edition waar de liefde en passie vanaf spat en die het bewaren meer dan waard is. Bovendien gaat een deel van de opbrengst naar het Epilepsiefonds voor belangrijk onderzoek. Ik heb me al laten verrassen door alle heerlijke recepten en prachtige fotografie. Wat dacht je van een romige dropcheesecake, coffee toffee, pizza di ricotta, traybake met zalm, of een heerlijke Aziatische Noedelsalade? Je vindt het allemaal in dit smaakvolle blad. En heb je geen exemplaar weten te bemachtigen (ze zijn op bestelling gedrukt om verspilling tegen te gaan), kijk dan je vriend of vriendin die wel een exemplaar heeft besteld heel lief aan. Het is het bladeren meer dan waard! En misschien – als je geluk hebt – word je gewoon lekker uitgenodigd om iets lekkers te komen proeven. 

Geen bewaarexemplaar? Niet getreurd. Die goddelijke lemon meringue cheesecake van de cover heeft Miljuschka met alle liefde online gezet. Zo kun je er thuis zelf elke dag een feestje van maken. Wat remember, geluk mag soms best een taartje zijn!