delicious_bakken
Leestips,  Tips

Verwen jezelf met de delicious.magazine bakspecial

De eerste koekjes bakte ik met mijn vader, terwijl mijn moeder me tijdens het koken op zeer jonge leeftijd stiekem een lekker pittig kaasje liet proeven. Team zoet vs. team hartig dus! Voor mij simpelweg ‘the best of both worlds’. In het weekend was het altijd feest. Koekjes of pizza bakken, jam maken, of uitgebreid koken. En laten we de tripjes naar de plaatselijke banketbakker niet vergeten. Die heerlijke aardbeienschelpen of pieterpadjes… Man, man, wat was dat genieten.

De banketbakker bezoek ik tegenwoordig op zaterdag alleen nog maar voor versgebakken brood.  En die beroemde taartjes? Die heb ik inmiddels ingeruild voor zelfgebakken creaties. Tegenwoordig duik ik in het weekend namelijk de keuken in met een pak roomboter op links en een springvorm op rechts. De mengkommen zijn de hele ochtend niet aan te slepen, de garde vliegt door de keuken en aan het eind van mijn bakavontuur zit de hele waterkoker standaard vol beslag en ligt de vloer vol bloem. Het enige pluspunt is dat die glimlach die ik krijg van een paar uur in de keuken, de rest van de dag niet meer verdwijnt. Oh, en dat mijn buren iets lekkers bij de koffie hebben… Dan is die ontplofte keuken zo weer vergeten.

Maar bakken is precisiewerk. Je hebt er de perfecte ingrediënten voor nodig, in de juiste verhouding én op de juiste temperatuur. Kortom, je mag er lekker de tijd voor nemen. Het weekend leent zich daarom perfect voor een uitgebreide baksessie. En als je favoriete food magazine delicious. met een bakspecial komt, dan moet je deze natuurlijk hebben. 

In delicious.bakken vind je 43 heerlijke recepten: Van brioche-cheesecake met gebruinde boter tot chocolade-walnotentaart, dadenstroopwafels & een citroen-passiefruittaart. En het spektakelstuk van de cover? Een super-de-luxe appeltaart met karamelappels. Loopt het water je al in de mond? Mooi! Je kunt deze special-edition namelijk nu bestellen en dan valt die binnen een paar dagen bij jou op de deurmat. Het perfecte cadeau voor jezelf: pure zoete verleiding, om het leven te vieren. En dit doe je natuurlijk gewoon tijdens het ontbijt, na het diner, bij de koffie of gewoon tussendoor. Want je weet wat ze zeggen…‘something sweet a day, keeps the bad mood away’!

Wil jij ook bakken met delicious.magazine? Bestel delicious.bakken dan nu online!