Over Vivian

Dat de keuken mijn favoriete plek in huis is, dat is een understatement. Van jongs af aan ben ik het liefst te vinden in de keuken; vroeger speelde ik restaurantje of winkeltje en nu vind je mij meestal met mijn neus tegen de ovenruit aangedrukt. Koken én bakken zijn mijn grootste passies. Bij mij is het niet of, of, maar en, en! Met een glas wijn op links en een zilveren lepel op rechts (it’s all about TASTE), kan ik mijn creativiteit kwijt in het koken. En met mijn mixer en weegschaal in de aanslag, ga ik in het weekend steevast voor het ultieme precisiewerk: bakken! 

Taste_by_Vivian

M’n keukenkastjes te klein, m’n kookboekencollectie te groot… Het leven van een foodie gaat niet altijd over rozen! Maar in dit geval wel. Taste by Vivian is een feit. Eindelijk kan ik jou meenemen op ontdekkingsreis langs een rijke variatie aan eenvoudige maar ook zeer creatieve recepten, met dat verrassende vleugje verfijning en een flinke dosis liefde, die elk gerecht tot een groot feest maken. Ook vind je hier de leukste adresjes om te eten, te proeven en om de lekkerste ingrediënten te halen.

Met dank aan een grote selectie fantastische fijnproevers: m’n lieve familie, vrienden en buren, die al jaren dienen als proefkonijn en mij volop aanmoedigen mijn recept voor een gelukkig leven te ontwikkelen. Je kijkt er nu naar! En ik hoop dat jij er net zo blij van wordt als ik! Dus lekker drankje op links en een grote lepel op rechts… Het grote proeven is begonnen: recepten, tips, hotspots en interviews; welkom op Taste by Vivian!

Samenwerkingen
Op dit moment ben ik trotse ambassadeur van Dim Sum Point en werk ik samen met Peanutpower/Will’s Notenkraam om de lekkerste noten en zuidvruchten ‘knap’ op de foto te zetten. Leuk hè!

Contact
Wil je meer weten of samenwerken? Stuur me gerust een berichtje via tastebyvivian@gmail.com. Ik sta altijd open voor ‘everything food related’.