Disclaimer & Privacy

Wat leuk dat je er bent! Op Taste by Vivian neem ik je mee op ontdekkingsreis langs een rijke variatie aan heerlijke recepten, de beste foodtips, de leukste hotspots en de meest smaakmakende interviews. Alle content op Taste by Vivian wordt met volle aandacht en zorgvuldigheid samengesteld. Alle recepten, het bedenken en uitwerken ervan, de fotografie en interviews; alles maak ik en doe ik zelf, tenzij anders vermeld. Hier stop ik heel veel tijd en liefde in, zodat de inhoud voor jou als lezer ook echt de moeite waard is. Zonder expliciete schriftelijke toestemming van Taste by Vivian is het daarom dan ook niet toegestaan om tekst, beeldmateriaal of andere inhoud van deze site te verveelvoudigen, publiceren, kopiëren, opslaan of te gebruiken in welke vorm dan ook.

Taste by Vivian is een persoonlijk blog; alle inhoud deel ik uit eigen ervaring. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van content, kan Taste by Vivian niet instaan voor de actualiteit en juistheid van de informatie op de website. Om jou als lezer van relevante content te voorzien, worden er regelmatig dingen toegevoegd of aangepast. Je kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Taste by Vivian aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van deze website en/of informatie verkregen via deze website door in deze website vermelde hyperlinks naar andere websites. Taste by Vivian behoudt te allen tijde het recht om wijzigingen door te voeren, zonder haar lezers en gebruikers hiervan op de hoogte te brengen. 

Op Taste by Vivian schrijf ik over onderwerpen en producten waar ik oprecht blij van word. Dit betekent dat ik dus ook geen vergoeding krijg voor het schrijven van de content op deze website. Mocht ik iets leuks opgestuurd krijgen, hier enthousiast over zijn én dit met mijn lezers willen delen, dan zal ik dit altijd duidelijk vermelden met bijvoorbeeld de tag #gekregen. 

Privacyverklaring
Deze website is een uitgave van Taste by Vivian. Persoonlijke gegevens van bezoekers van www.tastebyvivian.com worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Taste By Vivian houdt zich aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de overige relevante wet- en regelgeving. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle activiteiten van Taste by Vivian. Lees hier de volledige privacyverklaring.