Carlas-conditori
Hotspots,  Vegan

Koffiebar KLUTS: hier zit je goed en eet je de lekkerste taartjes

Het stikt van de hippe koffiezaakjes in Utrecht. Maar vraag me niet welke de leukste is. Er zijn er zoveel en ik doe meer aan fases. Zo lees ik in het weekend graag de krant bij mijn favoriete koffiebar op de Nobelstraat, werk ik graag bij Daens op de Ganzenmarkt en zit ik op zaterdagmiddag goed op het terras achter de Dom voor heerlijke koffie met een lekker taartje.

Mijn tip: Koffiebar KLUTS – voorheen Carla’s Conditorie – achter de Dom uiteraard. Een ontzettend leuke vegan bakkerij en koffiebar met een mooi uitzicht op de oh zo geliefde Domkerk. KLUTS bevindt zich in een idyllisch hoekpand en heeft een gezellig terras waarvandaan je heerlijk kunt kijken naar iedereen die voorbijkomt én waar je de lekkerste taartjes eet. Eenmaal binnen voelt KLUTS als je tweede huiskamer, waar Sanne, Kiki en Marcel je voorzien van een heerlijk plantaardig kopje koffie met iets lekkers.

In de bakkerij achter de winkel bakken ze elke dag de lekkerste plantaardige koeken, taarten en cakes. En de kanelbullar smaken bijna net zo lekker als in het hoge noorden. Nestel je op de sofa, of neem plaats naast het raam met een goed boek. En niet in paniek schieten als alle tafeltjes bezet zijn. Je kunt ook iets lekkers to go of een verrassingsbox voor thuis meenemen. Maak daarna ook nog even een tussenstop bij het Utregs Wijnhuis en je hebt gelijk een lekkere wijn voor bij de borrel, of een goede bubbel voor bij je ontbijt. 

KLUTS – Achter de Dom 6 – 3512 JP Utrecht – https://carlasconditorie.nl