The Agency

Dutch-baby-ovenpannenkoek
Tiramisu-recept-klassiek

Proef de toekomst, creëer het nu!

Welkom bij Taste by Vivian, waar merkstrategie en creativiteit samenkomen om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken! Als merkstrateeg en creative director bouw ik samen met jou aan een krachtig en onderscheidend merk.

Ik vertaal inspiratie en jouw meest briljante ideeën naar concrete strategieën, doeltreffende branding, waardevolle communicatie en prachtige visuele uitingen. Het resultaat? Een merk dat niet alleen opvalt, maar ook wordt omarmd door zowel jouw medewerkers als gasten & klanten.

It's time to 
stand out!

Mijn kracht ligt in mijn positieve energie, doelgerichtheid en creativiteit, die ik graag inzet om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het definiëren van je merkidentiteit, het bepalen van de juiste merkpositionering, het vertellen van aansprekende verhalen via storytelling, of de content van je social media – ik ben er om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. Ook help ik je graag met receptontwikkelidng, food styling en  – fotografie.

     
       Are you ready?

025

Client love

"Vivian in één zin? Een culinair visionair en multi-talented ideeënmachine. Ze heeft een tomeloze energie om anderen te helpen en gaat op standje ‘aan’ als ze over ondernemen praat. Ik klopte bij haar aan voor de ontwikkeling van de receptengids van mijn cursus, en binnen no time kon ik live. Laat het maar aan Viv over als je een pakkende tekst zoekt voor je nieuwsbrief, een culinair advies of simpelweg wilt sparren met een likeminded creatief."
Kiki Düren, Lifestyle journalist, presentatrice en podcast-maker

“Vivian heeft ons erg geholpen met het schrijven van goede teksten over onze wijncursussen en masterclasses voor social media (Instagram & Facebook). De teksten zijn enthousiast en informatief, waarbij ze in de gaten houdt dat deze goed aansluiten bij de beoogde doelgroep. Vivian is makkelijk benaderbaar, heeft kennis van zaken en is altijd bereid om even te sparren en met je mee te denken.”
Dylan de vries, de proefacademie
“Vanaf dag 1 was ik overweldigd door wat jij voor ons en je eigen site maakt, je enthousiasme en vooral je passie en liefde voor het product. De recepten die je ontwikkelt zijn geweldig en gelukkig mogen wij zelfs af en toe wat heerlijks van je proeven! Jouw kracht ligt bij jou omgang met mensen, het verstaan van je vak en de gedrevenheid om het zo goed mogelijk te doen. Jij inspireert ons ook om weer anders te leren kijken naar wat wij verkopen.”
Marco Slaghuis, Will's Notenkraam

Koffie en taart?

Nieuwsgierig geworden naar wat Taste by Vivian voor jouw bedrijf kan betekenen? Laten we de mogelijkheden ontdekken en ideeën uitwisselen onder het genot van een kop koffie en een taartje. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te brainstormen en samen de route naar succes uit te stippelen. Neem contact met me op voor een afspraak.